Диана Тонова и Иван Виделов питат още за броя на

...
Диана Тонова и Иван Виделов питат още за броя на
Коментари Харесай

Колко са изградените нови градини и новите места в тях с отпуснатите 65 млн. лв., питат Фандъкова двама общински съветници от БСП

Диана Тонова и Иван Виделов питат още за броя на чиновниците в Столична община

Колко нови детски градини са построени през 2021 година с отпуснатите 65 млн. лева от страната и какъв брой са разкритите нови места в тях? Това питат общинските съветници от групата на „ Българска социалистическа партия за България” в Столичния общински съвет Диана Тонова и Иван Виделов кмета на Столична община Йорданка Фандъкова.

В питането се изисква информация още кои са издигнатите обекти и какъв брой средства са вложени за построяването на всеки един от тях.

„ Колко обекта от финансовата стратегия за 2021 година не престават да се строят сега и какъв брой от тях са със период на осъществяване – 2021 г.”, питат още те.

Тонова и Виделов насочат и второ запитване до кмета Фандъкова: Какъв е броят на заетите лица в администрацията на Столична община, районните администрации, звената на бюджетна прехрана и общинските предприятия, и каква част от тях са в пенсионна възраст.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР