Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики коментира тежката

...
Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики коментира тежката
Коментари Харесай

Диана Русинова: Зачестяват тежките ПТП-тата с алкохол или наркотици. Хората се чувстват безнаказани

Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики разяснява тежката злополука в София, след която мъж се бори за живота си. Той е бил блъснат от пийнал и дрогиран водач в столичния квартал " Младост ".

" Без подробен оглед мъчно може да се допусна с каква скорост е карал виновният, само че при всички положения е била над 50 км/ч. Моето персонално съмнение е, че е била даже с над 80 км/ч., с цел да се получи подобен удар. За жал тези кантастрофи зачестяват. Зачестяват и тежките ПТП-та с хора, които са използвали алкохол или опиати. Често отразяваме единствено случаите в столицата, а не и тези в страната, които по никакъв начин не са малко ", сподели тя в утринния блок на БТВ.

" Подобен удар откъм гърба от време на време може да е по-лош и от преден удар. Защото тялото е отпуснато и сходни произшествия от време на време даже приключват със строшен врат на индивида, който стои в първата кола. Големият проблем е за какво имаме такова съществено закъснение в битката с разпространяването на този тип неразрешени субстанции. Обществото не си взима поука. То живее с едно подправено чувство за безотговорност. На процедура като живееш по този метод и смяташ, че няма да бъдеш осъден каквото и направиш, това е резултата ", счита още Русинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР