Диана Любенова не дава вид, че е в депресия, след

...
Диана Любенова не дава вид, че е в депресия, след
Коментари Харесай

Диана Любенова сподели най-големия си страх

Диана Любенова не дава тип, че е в меланхолия, откакто остана без работа. Тя към този момент не е на екран по Би Ти Ви, за разлика от Жени Марчева, с която водеше " Тази събота ". Марчева остана на екран с " Защо, господин министър? ", само че актрисата, която ще чукне 51 години на 24 ноември, нямаше този късмет. Тя даже не съумя да се сбогува с публиката си, тъй като научи за уволнението си по време на лятната си почивка.

Брюнетката обаче не унива, тъкмо противоположното - постоянно се снима с необятна усмивка и показва съвършено въодушевление на публични места. През този месец тя се отдаде на благотворителна идея и взе участие като модел на фотоизложба, която би трябвало да обърне внимание върху сърдечните заболявания. Снимките бяха изложени в центъра на София, само че друга снимка на Любенова провокира доста екстаз.

На нея тя показва съвършено тяло на плажа тъкмо в деня, в който стана ясно, че Бесте Сабри и Митю Маринов заемат мястото й. С фрагмента Любенова ясно даваше да се разбере, че хич не й дреме за рухването от ефир, само че това надали е тъкмо по този начин, тъй като тя е едно от най- дългогодишните лица на Би Ти Ви. Бившата водеща осигуряваше изявленията с известни международни актьори и артисти, посредством работата на мъжа си Лес, който е кино продуцент, само че беше много боса по тематики като политика и стопанска система.

Затова с тях се заемаше Марчева, а из коридорите на малкия екран дълго се разясняваше, че Любенова не е в положение да прочете даже написана от редактор вест, обвързвана с избори или митинги. Това сигурно е била и една от аргументите, които са довели до раздялата й с Би Ти Ви.

Част от сътрудниците й като Лиляна Боянова съжаляват за изгонването й. Освен на плажа, Любенова се наслаждения и на хубостите на далечна Исландия през лятото в компанията на щерка си София и мъжа си Лес.

Въпреки че медии ги разделяха неколкократно през годините, двамата ca дружно. Когато преди щастливи шест години в  някои вестници се появиха лъжите за развода, Любенова светкавично заведе каузи против издатели и притежатели и бързо спря слуховете.

Тогава се заприказва, че завистлива колежка стои в основата на интригата, само че Лес, който има един брак зад тила си, продължава да бъде най-сериозната опора на актрисата и в този професионално сложен за нея миг. Двамата са дружно 20 години, само че нямат брак.

" Не сме обсъждали женитба. Аз за себе си съм си задавала този въпрос, какво би трансформирало. Единствено сантименталната част и съгласно мен е непотребна суетност и доста грижи към организирането на едно такова празненство ", споделя Диана. Изпитват връзката си, до момента в който чакат да станат родители. 

" Страхувах се дали ще стана майка и дали ще мога да имам лично дете ", споделя в телевизионно изявление Диана. Когато с Лес почнали да работят върху процеса, дълго време не реализирали стремежи резултат. Актрисата се тормозила и бързо се заела с търсенето на лекари. Отнело им 2 години, като в края им Диана към този момент изцяло била изгубила вяра. Актрисата и обичаният й даже почнали да обмислят концепцията да осиновят дете. За благополучие последният, както Диана била решила, опит да забременее, се оказал сполучлив. " Д-р Стаменов е индивидът, който ни подари безусловно София ", признателна е тя.

Диана роди щерка си София през 2011 година Тогава актрисата бе на 39 години, като с Лес Уелдън бяха дружно към този момент от много време.

" Минаха години от началото на връзката ни, като всеки искаше да добави още една година към кариерата си и някак си в един миг си споделих:

" Ние не закъсняваме ли? Дай да се организираме малко ", връща лентата Диана. Радостта в фамилията им била огромна. И въпреки всичко имало нещо, което тревожело актрисата. Притеснявала се по какъв начин сестра й ще реагира на новината. Причината била, че тогава родственицата на Диана също се борела да стане майка, освен това от 11 години. 

" Притеснявах се да й го кажа, тъй като след всяка нейна загуба през тези 11 години човек мъчно може да откри точните думи, с които да даде кураж и ми беше мъчно да й го споделя, тъй като някак си усещах, че нямам право, в случай, че нейната борба е била толкоз дълго време, аз да я изпреваря и да се веселя надали не. За благополучие тя към този момент има прелестен наследник. И двете сме доста щастливи в този момент ", умилява се Диана Любенова, която в този момент ще има задоволително време за фамилията си. Все отново можем да я гледаме, тъй като има въпреки и една роля в частен спектакъл, който обикаля постоянно страната, написа " Минаха години ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР