Диана Любенова намери новото си място, след като напусна bTV.На

...
Диана Любенова намери новото си място, след като напусна bTV.На
Коментари Харесай

Диана Любенова намери новото си място, след като напусна bTV

Диана Любенова откри новото си място, откакто напусна bTV.

На 12 ноември, неделя, от 18:00 ч. по Българска национална телевизия 1 е началото на най-новото ток шоу на Българската национална телевизия – „ Имате среща... с Диана Любенова “.

„ Щастлива съм да стана част от огромното семейство на Българска национална телевизия. Радвам се и на топлия банкет и професионализъм от страна на екипа, с който започнахме работа. Вярвам, че дружно ще отговорим на високите условия на аудиторията. Не давам обещание чудеса, само че давам обещание, че срещите с мен ще са запаметяващи се “, споделя Диана Любенова броени дни преди старта на предаването.

В ток шоуто „ Имате среща... с Диана Любенова “ – всяка неделя от 18:00 ч. по Българска национална телевизия 1 – ще гостуват известни персони от света на изкуството, културата, музиката, театъра, публицистиката, спорта и освен. Всички те ще разкриват пред Диана Любенова и феновете на публичната телевизия фантазиите си, ще споделят за пътя към триумфа, за хубавите и сложните моменти в живота си, за скъпите другарства и хората, на които постоянно могат да разчитат.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР