Диана Габровска е първата официална българска актриса в порноиндустрията. На

...
Диана Габровска е първата официална българска актриса в порноиндустрията. На
Коментари Харесай

Порнокралицата Диана Габровска: Изборите без мен са скучни


Диана Габровска е първата публична българска актриса в порноиндустрията . На предишните локални избори през 2019 година изтекли голи фотоси неодобряваха опита й да се бори за кметския стол в родното й градче Момин проход, а четири години по-късно тя към този момент е Мис Плеймейт и с 11 кино лентата за възрастни за най-голямата гръцка компания в розовата индустрия .

 - Отминаха още едни избори за локална власт. Гласувахте ли и този път, г-жо Габровска?

 - На първо място, бих споделила първите локални избори след моята кандидатура. А без мен този избор беше много отегчителен (смее се). Разбира се, гласувах, това е наше право и дълг, в случай че желаеме да опитаме да променим нещо в България. Въпреки че към този момент не желая да употребявам тази дума „ смяна “ . Искрено се надявам съвестта на повече българи да се е събудила и да не оставяме хорицата, които се продават за по 50-100 лева да вземат решение вместо нас, родината ни да бъде по-добро място за живеене и да не мислим по какъв начин да емигрираме.

- Какъв е животът в Момин проход и очаквате ли да се промени?

- Хаха, за голямо страдание, си е все същият, спрял в един негов си затворен свят, изпълнен със завист, злоба и двуличие . Много би ми се желало да има повече вложения, тъй като капацитета Момин проход го има и в случай че това се случи, градчето ни ще стане едно ужасно място за живеене, работа, отмора и не на последно място, за лекуване!

- Предишните локални избори се оказаха основни за вас - голите фотоси неодобряваха присъединяване ви в кандидат-кметската конкуренция, а 4 години по-късно сте Мис Плеймейт и публично първата българска порнокралица. Какво предпочитате - да бяхте станали кмет в на Момин проход или сегашната кариера във филмите за възрастни?

- Към тогавашния миг през 2019 година съм желала да бъда кмет на Момин проход, в този момент съм в напълно радикално друга посока и най-малко към този момент нямам интерес към политиката. Пак споделям - най-малко към този момент, (усмихва се).

- През какво преминахте тези 4 години? Какво загубихте и какво спечелихте?

- Това е доста сложен въпрос и не може да се отговори в едно изречение. Но пък някой ден може и да имат опцията хората обстойно и нашироко да видят и да схванат какво ми е коствало и какво съм спечелила и аз, и фамилията ми .

- Какви секрети крие политиката? Какво остава прикрито за обществото?

- Тайни - всичко е загадка! За доста късото време, за което се допрях до нея, разбрах задоволително и ми е жалост за нас -народа, тъй като единствено ние сме пострадали.

- Синовете ви са футболни гении, които побеждават колоси като „ Партизан “ и „ Цървена звезда “ като част от футболната академия на Валтер Рудолф, само че това като че ли не е толкоз забавно за властта и обществото, до момента в който купуваме чужденци на кг в родното състезание и националите по футбол инкасират срамни загуби. Защо се получава по този начин?

- Не съм аз индивидът, който може да ги дефинира като гении или не, има треньори, експерти, които могат да кажат дали това е по този начин. За нас като родители остава огромната страст, наслада и горделивост от триумфите им. И желая да изкажа големите ни благодарности към Валтер Рудолф и академията му за всичко, което вършат за развиването на нашите деца. Относно родния футбол, допускам, тъй като не съм футболен експерт, нещата са доста елементарни като в страната ни - в една ранглиста на последните места, в друга на предпоследните, та по този начин и във футбола всичко е резултат на метода на ръководство.

- Бихте ли пробвали ново предизвикателство като присъединяване в риалити предаване - „ Игри на волята “, „ Биг брат “, „ Фермата “? Следите ли някое от тях?

- Винаги съм била почитател на „ Фермата ". През 2021 година подадох документи за присъединяване даже, само че не бях утвърдена. Обичам провокациите и на драго сърце бих се присъединила, тъй като обичам да се провокирам. Смятам, че „ Фермата “ е точното място .  Останалите просто не са за мен.

- Какво следва оттук насетне пред Диана Габровска?

- Край мен постоянно има нови и забавни неща. Предстоят още много завладяващи събития, които занапред ще стават ясни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР