Диана Габровска е първата българка, която публично призна, че се

...
Диана Габровска е първата българка, която публично призна, че се
Коментари Харесай

Диана Габровска: За 5 дни 30 мъже и 2 жени ме обладаха! Върнах се от Гърция с 30 000 евро, а вие, глупаци, бачкайте за по 1000 евро цял месец!

Диана Габровска е първата българка, която обществено призна, че се снима във филми за възрастни. Преди няколко години беше кандидат-кметица на Момин проход от ГЕРБ, а през днешния ден е обладавана от знайни и незнайни мъже за пари.

Наскоро Диана се завърна от Гърция, където за 5 дни е снимала 4 филми за възрастни. В тях е взела участие общо най-малко в 12 секс подиуми, а мъжете, които са и се изредили, са били най-малко 30, защото е имала и значително групови преживявания. Дори е правила секс пред камерата и с 2 дами.

Габровска се е завърнала в България с цели 30 000 евро по-богата. Това я прави извънредно щастлива, тъй като й разрешава да води разточителен метод на живот.

„ Кой българин може да изкара 60 000 лева за една работна седмица? Със сигурност не са доста тези, които го вършат. Аз го направих и фамилията ми ще прекара Коледните празници задоволено отвред, а вие, простаци, с 2000 лева месечна заплата едвам кретате “, разправяла Диана пред другари.

Тя има брачен партньор и е майка, само че това не я стопира да бъде блудница за пари. Най-интересното е, че мъжът й я поддържа в работата й и не му пречи това, че жена му се е трансформирала в платена уличница.

Явно за Габровска парите са най-важното нещо на този свят. Затова искаше да влезе в политиката и да стартира да краде на пакост, само че не съумя, след което се трансферира към опозоряванията пред камера.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Диана Габровска
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР