Диана Димитрова си направи реклама с разказа за побоя над

...
Диана Димитрова си направи реклама с разказа за побоя над
Коментари Харесай

Диана Димитрова геронтофил от малка! Не иска да е майка и съпруга, а само да върти дъртаците, за да получава роли


Диана Димитрова си направи реклама с описа за побоя над нея от 2017 година, само че с това подсети за себе си и разрови някои забравени архиви от своя живот. Като да вземем за пример, че все си ляга с по-възрастни мъже.

Има дума за такива като актрисата и тя е „ геронтофил ”. Очевидно Диана е тъкмо подобен вид човек, тъй като всичките мъже в живота й са доста по-възрастни от нея.

Като се стартира от Велизар Бинев, който е с 23 години по-възрастен от актрисата. Именно той я стартира и по този начин, с помощта на креватните си умения, Диана става актриса.

Калин Терзийски е различен мъж, през чието легло Диана е предходна. Писателят е с 2 десетилетия над нея по години, само че тя си лягаше с него още когато не беше известна.

Всъщност точно славата е това, което кара Димитрова да няма никакви угризения. Тя е подготвена да си легне с всекиго, стига това да й донесе дивиденти в кариерата.

Именно по тази причина е имала алъш-вериш и с Юлиан Вергов, който е с 20 години по-голям от нея. Тя се е надявала, че едно от най-популярните имена в актьорските ни среди ще я изведе до висините на кариерата й като актриса.

Най-лошото обаче е друго и то е, че пребитата преди 5 години актриса няма майчински инстинкт. Тя не желала нито дете, нито брачен партньор, тъй като по този начин няма да има задоволително време за себе си.

Егоизмът на Диана минава всички граници преди години, когато има връзка със чиновник на ДАНС. Тогава тя е просто студентка, а той към този момент е уталожен мъж, който желае семейство. Когато заговорил за деца и брак обаче, Димитрова му съобщила да не се надява и го зарязала.

Не е неприятно да мислиш за себе си, само че когато е САМО за себе си, към този момент е проблем. Ето за какво доста хора не я съжаляват, че е била пребита, тъй като се е намесила в фамилията на Юлиан Вергов, протегнала ръка е на най-близкия му човек – щерка му Алена.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР