Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клевета. Реакцията ѝ

...
Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клевета. Реакцията ѝ
Коментари Харесай

Диана Димитрова завежда дело срещу Вергов за клевета

Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клюка. Реакцията ѝ идва след формалната позиция на артиста по отношение на обвиняванията по отношение на него за физическо принуждение, оповестява БТВ.

В първия си коментар по проблема Вергов съобщи, че в никакъв случай не е удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение

„ Единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше, видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не желаете да знаете какво видях там. И все пак държа да заявя напълно ясно, че аз в никакъв случай не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение от моя страна “, безапелационен е артистът.

Вчера Диана Димитрова разгласява на профила си във Facebook постановлението на прокуратурата за отвод от образуването на досъдебно произвеждане против Юлиан Вергов.  

Софийската районна прокуратура показва, че „ въпреки и съществуването на спорни данни за механизма на причиняване на тези пострадвания, следва да се одобри, че въпреки всичко такива има “, само че добавя, че против Вергов не може да бъде формирано произвеждане за пострадвания, породени по „ хулигански подбуди “.

В претекстовете за отвод от формиране на досъдебно произвеждане се показва, че „ в случай че се одобри, че причинител на действието е Юлиян Вергов, се постанова правният извод, че дейностите му (т.е. по нанесените удари) по отношение на Диана Димитрова реализират само и единствено правна подготовка на породена лека телесна щета. Съгласно член 161, алинея 1 Наказателен кодекс това закононарушение се преследва по реда на частното обвиняване с просба на потърпевшия до съда, заради което Прокуратурата на Република България не е способена да образува и води наказателното произвеждане “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР