Диана Димитрова се превърна в една от звездите на Откраднат

...
Диана Димитрова се превърна в една от звездите на Откраднат
Коментари Харесай

На какво се е научила Диана Димитрова от д-р Огнянова и какво пази в дома си

Диана Димитрова се трансформира в една от звездите на " Откраднат живот ". Нейната героиня доктор Зорница Огнянова е несъмнено един от забавните персонажи в хитовия медицински сериал на NOVA.

" През последните години доктор Огнянова мина през метаморфози, през доста случки, крайни прочувствени положения й се случиха – с помощта на това аз самата се научих да бъда по-търпелива. Аз съм човек на крайностите и при мен всичко е или до край или нищо ", споделя в " На кафе ".

Диана показа, че е значимо да изживяваме всеки един миг пълноценно и да бъдем признателни за всичко. " Винаги, когато съм отлагала нещо, даже най-малки ежедневни битови неща, след това съм съжалявала горчиво. Затова е добре да си носим " новите облекла ", както и 2020 година го сподели – да се любуваме и да изживяваме всеки един миг ", споделя още Димитрова.

Виж още:

Актрисата признава, че се пробва да живее непретенциозно и да не се привързва към материални неща – всяка година тя подарява част от облеклата си или ги изхвърля. " При мен има единствено картини, книги, котаракът ми, терариумът на дракона и това е всичко. Колкото по-минималистично, толкоз по-добре за мен ", съобщи още Диана.

Виж още:

Изображение: https://www.facebook.com/Dimitrova.Official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР