Диана Димитрова публикува гневен пост във фейсбук по повод обидите

...
Диана Димитрова публикува гневен пост във фейсбук по повод обидите
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Жени ми пожелават да пребият мен и децата ми

Диана Димитрова разгласява ядосан пост във фейсбук във връзка обидите към нея. От него излиза наяве, че актрисата е мощно разочарована от обществото, в което живеем, и счита, че решението ѝ преди пет години да замълчи е било най-правилното.

Както е известно, около актрисата се развихри скандал след нейна обява и разкритията ѝ, че преди пет години е била пребита от сътрудник по време на фотоси.

Преди два дни тя разгласява видео с артиста Юлиан Вергов, като всички направиха връзка с това кой й е протегнал ръка. За момента публична информация за това няма.



" Тази заран разбрах, че изборът ми е бил най-правилен през тези пет години.

Искам да ви задам един въпрос.
Според вас обикновено ли е след толкоз... симпатична вест, която споделих на моята другарка, когато се случи, ние с нея да се радваме и в същото време болните хора под обявата да не престават да ми пожелават да ме пребиват и мен и децата ми, които даже ги нямам още. Пожелания най-много от женски пол! И бяха шокирани за какво съм ги изтрила?! Аз съм в потрес.

Пожеланията на база какво са благи пациенти? Жълта медия и клюки? Източници без имена, вкарани в професионални категоризации? На каква база? През миналата седмица бях избрана като политическа пионка, кур*а, психологично болна, циркаджийка, пефодил, разбивачка на фамилии и още една торба неистини.

Болните хора нямат място в моята персонална страница. Онези пожелания ще оставя в старите изявления, тъй като са лакмус на обществото ни, само че да, ще ви търкам и препречвам към този момент, тъй като не сте почтени за присъствате в моята страница, където приказвам за изкуство.

Общество с ампутирани крайници, няма по какъв начин да стигне до естествените полезности, като емпатия, няма по какъв начин даже да се допре до нюансите на емпатията. Това общество няма място освен в Шенген, няма място и в Европейския съюз.

СРАМ МЕ Е. ", написа Димитрова. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР