Диана Димитрова премина през една много успешна седмица, като жена

...
Диана Димитрова премина през една много успешна седмица, като жена
Коментари Харесай

Диана Димитрова е щастлива с новия си любим и с нова изложба

Диана Димитрова мина през една доста сполучлива седмица, като жена тя несъмнено бе щастлива освен с празника на дамите, само че и с опцията да открие последната си изложка с картини наречена " Докосване ".

Изложбата бе призната доста добре, Диана в последните години се изявява доста добре в полето на изобразителното изкуство, също така Диана постоянно пътува с Варненския спектакъл и постановката Тютюн, не на последно място Димитрова е щатен актьор в  Малък градски спектакъл „ Зад Канала “, където взе участие в постановката - „ Червено и черно ".

Но всичко това е още по-интересно поради настоящата половинка на актрисата Диана Димитрова, той бе показан офиациално и доста от медиите снимаха усмихнатите и влюбени лица на Диана и Владислав Трифонов. 

Влади Трифонов работи с футболен клуб Лудогорец от началото на неговото развиване, той се занимава с ПР и реклама, постоянно пътува с тима. по тази причина може би схваща и натоварения график на Диана, която също пътува заради своите изяви. Двамата изглеждаха доста щастливи дружно и позираха за няколко фотоси без да се тормозят.  





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР