Диана Димитрова потвърди разкритието на седмичника Уикенд и Lupa.bg, че

...
Диана Димитрова потвърди разкритието на седмичника Уикенд и Lupa.bg, че
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Диана Димитрова призна: Да, Вергов ме преби!

Диана Димитрова удостовери разкритието на седмичника " Уикенд " и Lupa.bg, че сътрудника й Юлиан Вергов е мъжа, който я е пребил от пердах. Пред свои близки другари актрисата от " Откраднат живот " и " Лъжите в нас " е признала, че в реалност Вергов е индивида, който й е протегнал ръка. Тя ще уточни от първо лице мъчителя си до няколко дни.

" Диана е доста смутена, че се връща още веднъж към този сложен миг. Подкрепата на десетки хиляди хора обаче й даде кураж да стигне до край и да разкрие името на агресора. Тя към този момент е заела юрист, който работи с нея по случая и събира доказателства. Развръзката ще е безусловно до дни - с поече конкретика и доказателства ", описа пред Lupa.bg близка другарка на младата кинозвезда.

Както към този момент стана ясно, побоя над Диана е бил нанесен от Юлиан Вергов през 2017 година на снимачната площадка на сериала " Откраднат живот ". Вергов твърдял от своя страна, че е бил жертва на прочувствен шантаж и тормоз от страна на колежката си. Набил я, откакто тя си разрешила да намеси в спора им и 15-годишната му тогава щерка.

Както съобщи пред Lupa.bg преди дни юрист Мариан Иванов от Софийска адвокатска гилдия, развръзката на случая е в ръцете на очевидците. В взаимозависимост от техните показания, прокуратурата ще реши дали да образува дело. По думите на Диана Димитрова, Вергов я е млатил пред 30 души очевидци - все хора от екипа на " Откраднат живот ". Въпросът в този момент е дали те ще опишат обективно и почтено какво се е случило.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР