Диана Димитрова отказа на ченгетата да се яви на разпит.

...
Диана Димитрова отказа на ченгетата да се яви на разпит.
Коментари Харесай

Диана Димитрова отказа да се яви на разпит в полицията


Диана Димитрова отхвърли на ченгетата да се яви на разпит. Причината за това е, че актрисата не може да разчита на юриста си, който сега е отвън страната. Това разбра " България Днес " от свои източници в редиците на Столичната дирекция на вътрешните работи.



Вчера проверяващите, които нищят побоя над актрисата, я привикват на разпит, само че остават сюрпризирани от отговора й. Звездата от " Откраднат живот " изрично декларира, че няма да е яви без юриста си, който сега е в чужбина. " Много държа той да участва на разпита ", споделя актрисата.

Ченгетата нямат какво да кажат, защото това е конституционно право на Димитрова и не могат да я задължат да се яви без бранител. Малко са случаите у нас, в които, когато викат жертвата на разпит, тя да желае юрист. Изключително необичайно е, че Димитрова толкоз упорства за своя бранител, тъй като ще я разпитват като пострадала, а не като причинител.

Адвокатът на набитата преди 5 година актриса не е прецизирал пред управляващите по кое време тъкмо ще се върне. Това най-вероятно ще се случи след Коледа, а на 29 декември изтича и законовият период на Столична дирекция на вътрешните работи да организира разпита. Наблюдаващият прокурор едва ли ще държи виновни ченгетата при положение, че не съумеят да изпълнят дадените им инструкции, тъй като не зависи към този момент от тях.

Цялата сага, която държи обществото в напрежение към този момент близо трета седмица, стартира след изненадваща обява на Димитрова в профила й във Facebook. В поста актрисата твърди, че е пребита на снимачната площадка по време на работа преди цели 5 години. Към обявата имаше и прикачени фотоси, на които се виждат синини от възможния побой. Както по лицето, по този начин и по ръката.

Още на идващия ден Софийската районна прокуратура се самосезира и започва следствие, което явно върви много мудно, само че освен по тяхна виновност - има си периоди!
След като Димитрова бъде разпитана, Столична дирекция на вътрешните работи ще извика на разпит индивида, посочен от актрисата като очевидец. Актрисата би трябвало да даде детайлности за случая и в случай че историята й е правдоподобна, ченгетата ще би трябвало да разпитват към 30 души. Толкова са хората, които са били очевидци по какъв начин даденият хулиган заплашва Димитрова, че отново ще я нашамари. Това твърди самата звезда от " Откраднат живот " в обявата си. Предстои разпитът да се състои след Коледа, а може би дори след Нова година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР