Диана Димитрова, която в момента гледаме в образа на д-р

...
Диана Димитрова, която в момента гледаме в образа на д-р
Коментари Харесай

Психопат тормозел Диана Димитрова от „Откраднат живот“! Актрисата преживява насилие и в реалния живот

Диана Димитрова, която сега гледаме в облика на доктор Огнянова в „ Откраднат живот “, е претърпяла същински призрачен сън в живота, разбра HotArena.

Оказва се, че освен героинята й минава през сложни моменти, откакто неотдавна пациент с психологични отклонения я подмамва и изнасилва в дома си, само че и самата тя познава задоволително добре усета от другарство с психологично болен човек. Била е и жертва на физическо принуждение, писа „ Шоу “.

Още по времето, когато е студентка в НАТФИЗ, неин учител я тормозел по всевъзможни аргументи. А психологическият тормоз траял цялостен учебен срок. „ Била съм доста пъти обект на разнообразни типове принуждение. В НАТФИЗ учител ме мачкаше и натискаше в продължение на два семестъра “ , връща лентата актрисата, която тогава даже е желала да заведе дело против академията. Така и не го прави, евентуално разколебана да не би това да рефлектира още повече върху следването й.

Преди години тя става жертва и на физическо принуждение. „ Много безразсъден миг, за който не желая да приказвам. Важното е, че сме живи и здрави. Тогава беше нещо като плесници, само че доста по-сериозно. Беше пребиване. Дори не желая да си припомням какво тъкмо е било. Случи се преди години. Опитвам се да не мисля за това. Тръгнах си незабавно след първото пребиване. Беше незабавно. Осъзнах, че не съм решила, че имам контакт с човек, който има душевен отклонения. Това е просто миг, в който два свята се сблъскват. Просто се случи “, мъчително е откровена актрисата, която сега е щастлива във връзката си.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР