Диана Димитрова е смесица между луда и перверзна. Това става

...
Диана Димитрова е смесица между луда и перверзна. Това става
Коментари Харесай

Диана Димитрова гола пред щерката на Юлиан Вергов: Можем да се забавляваме и без тати!

Диана Димитрова е комбинация сред луда и перверзна. Това излиза наяве от всичко, което е изпратила на дъщерята на Юлиан Вергов преди 5 години.

Оказва се, че актрисата не е пращала на 15-годишната Алена единствено лесбийски известия. Тя й е пращала и свои голи фотоси, съпроводени с думите „ голите девойки на тати могат да се забавляват и сами.

Всичко това е предизвикало Юлиан Вергов да удари колежката си, с която по това време е имал любовна и полова връзка. Той обаче не я е пребил, както тя твърди, а я е блъснал един път много мощно.

Разбира се, че физическата експанзия, изключително към жена, е неприемлива, само че това, което Димитрова е правила с едно малолетно момиче, е върхът на изродщината. Оказва се, че тя е освен откачена, само че и с противоположни и педофилски пристрастености.

Всъщност основната цел на лудата актриса е била да нарани Вергов, тъй като той тъкмо е започвал да се отдръпва от нея. Затова решила да го нападна по най-скъпото му, правейки щерка му лесбийка.

В последна сметка на първа инстанция съдът не видя нищо неправилно в дейностите на Юлиан Вергов и не го осъди. Димитрова няма никакви доказателства, даже здравно удостоверение не си е изкарала. Затова съвсем никой не й има вяра и цялата актьорска колегия застана зад Вергов.

Инфо: Уикенд

Тагове: Диана Димитрова Юлиан Вергов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР