Диана Дамянова: ПП-ДБ паднат ли под 17% ще отидат далеч

...
Диана Дамянова: ПП-ДБ паднат ли под 17% ще отидат далеч
Коментари Харесай

Диана Дамянова: ПП-ДБ паднат ли под 17% ще отидат далеч надолу по пързалката

Диана Дамянова: ПП-ДБ паднат ли под 17% ще отидат надалеч надолу по пързалката.

Всички партии са заглушени от две черни акции. Едната е създадена от ПП-ДБ и е подписана.

Става въпрос за акцията с прасето и тиквата. 

Другата черна акция е следващата акция със записите.

Те заглушават всички останали. Основните политически сили са притиснати. ПП-ДБ паднат ли под 17% ще отидат надалеч надолу по пързалката.

Това съобщи пиар специалистът Диана Дамянова в ефира на Нова телевизия. 

ПП-ДБ нямат тренинга да премълчават. Ако бяха замълчали за тези записи, в този момент нямаше да водим тези диалози, сподели още тя.

Въпросът е дали ПП-ДБ ще успее да резервира второто място. Ако запазят 17% резервират лице. Ако ПП-ДБ паднат под 17% може да се стигне до разпад в обединението. Пеевски си играе неговата игра. Преди година и половина Пеевски не можеше и да мисли за второ място, разяснява още Дамянова.

Според Силвия Великова единствената печелеща партия в тази акция е Движение за права и свободи.  „ Движение за права и свободи си води акцията на място. Така че втората мощ най-вероятно ще се окаже тя. Борисов всеки ден нещо разяснява. ПП-ДБ всеки ден нещо разясняват. Делян Пеевски е коментирал единствено един път на изключителното съвещание “, добави още тя.

По думите ѝ има възможност новите записи на ПП-ДБ да са били рязани и лепени. „ Съдържанието обаче не беше отречено “, посочи още тя. Според нея всички обществени дебати са всички против ПП-ДБ.

Абсурдна обстановка е, че след случката с злополуката с автомобил на НСО, нито един народен представител не сложи въпроса за тази работа, която има право да се движи по правила, разнообразни от българските жители, уточни Дамянова по отношение на злополуката с кола на НСО.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР