Диана Дамянова, бивш пиар на ПП в интервю заСамо това

...
Диана Дамянова, бивш пиар на ПП в интервю заСамо това
Коментари Харесай

Диана Дамянова, бивш пиар на ПП: Големият гаф на партията беше включването на Лена Бориславова

Диана Дамянова, някогашен пиар на Политическа партия в изявление за
Само това „ изяде “ 5-10% от поддръжката за партията, споделя тя

– Имате ли пояснение за резултата на Политическа партия?

– Кампанията бе безлична. Тази, която аз организирах, бе на крилете на морала и на бъдещето на България. В началото ми хареса “Има по какъв начин ”. Мислех си, че ще заложат на прочувствения метод, само че момент по-късно се стартира: има по какъв начин децата да ядат домати и други сходни. Така даже минималната страст бе унищожена.

– А и не бе изтъкнато елегантно направеното?

– През последната седмица акцията бе доунищожена от думите на Кирил Петков, които чух в някакво изявление – тезата бе, че няма спасители и би трябвало сами да се спасим. Точно противоположното на това, което сподели, когато се появи в политиката – че има сила и воля. Сега се оказва, че не е по този начин, и стана боза, обвързвана с доста гафове като Априловската гимназия и други

– Как се отрази включването на Лена Бориславова?

– Това бе огромният гаф. Според мен това изяде сред 5 и 10% от поддръжката за партията. Изключително нападателна акция, без тя да отговори на въпроса какво прави на парапета, което е извънредно отблъскващо. Аз още до момента в който бях там, споделих, че не съм им майка, само че стартирането й в обществен оборот носи вреда. Имаше още един проблем, най-вероятно са имали прекомерно малко пари и те са пристигнали в последния миг, когато стана пренасищане в ефира. По-късно стана ясно, че Политическа партия имат 2 пъти повече бордове от всички останали, което е досадно.

Веднъж включих тв приемника и видях две тв реклами на Политическа партия една след друга, това не си го разрешава никой. Рекламата би трябвало да е красива, съвършена и да свърши тъкмо когато е най-интересно. Вместо това видяхме Лена Бориславова на влакова комбинация, реклама, която от пиар позиция е неуместна. Това дружно с преиграната акция и билборда 5 мъже и една жена – обединени има как…

В последна сметка реализираха този резултат. Но въпреки всичко резултатът им е извънредно висок за метода, по който организираха акцията, не обвинявам сътрудниците, тъй като тези, които направиха слогана “Има по какъв начин ”, сътвориха прочувствена концепция. За страдание, тя се сведе до доматите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР