Диамантите са най-добрият приятел на момичето, но независимо от пола

...
Диамантите са най-добрият приятел на момичето, но независимо от пола
Коментари Харесай

Само тези с „най-острото“ зрение могат да забележат скрит диамантен пръстен за 32 секунди

Диамантите са най-хубавият другар на момичето, само че без значение от пола ви, ще имате доста сложна работа, пробвайки се да намерите диамантения пръстен, който е скрити в това изображение.

Мозъчните закачки вършат за мозъка ви това, което упражненията вършат за тялото, и е в действителност значимо да решавате пъзел дневно, с цел да поддържате тези зъбни колела в придвижване. Те освен са потребни за вас, само че са в действителност занимателни и са метод да се състезавате със фамилията и приятелите.

Експертите по бижута във F Hinds ви провокират да потърсите загубен диамантен пръстен, който да поставите уменията си за тест и освен това, имате единствено 32 секунди, с цел да се опитате да го намерите, преди да е станало прекомерно късно. А диамантеният пръстен се крие в очарователна великденска сцена.

Някъде прикрит измежду зайчетата, цветята и великденските яйца е прикрит аксесоарът – можете ли да го забележите? Дори и най-опитните запалянковци на главоблъсканици се борят да открият пръстена, като на средностатисти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР