Диалогът в управляващата коалиция трябва да започне. Трябва да има

...
Диалогът в управляващата коалиция трябва да започне. Трябва да има
Коментари Харесай

Веселинов с коментар за състоянието на управляващата коалиция и убийството в Сотиря

Диалогът в ръководещата коалиция би трябвало да стартира. Трябва да има обзор на свършените и несвършените неща. Има неща, които вървят и такива, които не вървят на добре. Вътрешна македонска революционна организация незабавно след евроизборите настоя за осъществяване на управническата стратегия. Това съобщи заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов пред камерите на Нова телевизия.

"Няма да се разграничим от ръководството, няма да желаеме и нови министерски места ", сподели още той.

"Искахме оптимално обединяване на патриотите. Няма да стопираме наши хора по обитаемоте места за общо явяване на изборите с "Атака ", даже го насърчаваме ", добави Веселинов.

"Надяваме се, че ще създадем стойностна опция за кмет на София ", разкри зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация, запитан на балотаж сред Фандъкова и Манолова кого би подкрепил.

"Вече сме внасяли измененията за съкратеното правосъдно разследване. Ще внесем още веднъж оферти след ваканцията ", разяснява той.

"Химическата кастрация звучи екзотично, само че в доста страни в Европейски Съюз тя се ползва, с цел да се понижи нагонът и по този метод експанзията ", приключи Искрен Веселинов по тематиката за убитото и изнасилено от 21-годишния Мартин Трифонов 7-годишно момиченце в Сотиря.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР