„Диалогът в лявото пространство е малка и правилна крачка, макар

...
„Диалогът в лявото пространство е малка и правилна крачка, макар
Коментари Харесай

Румен Петков: Нищо няма да излезе от подслушванията с този главен прокурор

„ Диалогът в лявото пространство е дребна и вярна крачка, въпреки и закъсняла. Трудно ще се откри човек против, който съм бил по-остър, в сравнение с към Корнелия Нинова, само че не би трябвало да се вторачваме “. Това съобщи водачът на АБВ Румен Петков пред БТВ.

Той установи, че АБВ не е съумяла на предишните избори да изясни задоволително добре задачите си. Сред целите на новата коалиция е демографската злополука. „ АБВ излъчва носители, които излъчват сила и непорочност. Не е обичайно да разглася кои ще са лицата в листите в отсъствието на останалите участници в обединения “, сподели още Петков. Той добави, че е грозно вместо да се мисли за политика, да се пробват да се вършат пазарлъци за политики, намеквайки че

„ Министър Бойко Рашков е задължен да покаже доказателства за подслушванията. Аз самият съм бил подслушван по времето на Иван Костов, когато се слушаше цялото Американско посолство – от пазач – до дипломат. Аз не мисля, че ще има някакви последствия от всичко това при този основен прокурор “, разяснява някогашният вътрешен министър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР