Диалогът с БСП продължава. Това обяви премиерът в оставка и

...
Диалогът с БСП продължава. Това обяви премиерът в оставка и
Коментари Харесай

Разбраха се! Петков: Продължаваме диалога с БСП

Диалогът с Българска социалистическа партия продължава. Това разгласи министър председателят в оставка и водач на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков след поисканата от него среща с шефката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и парламентарната група на Столетницата, която се организира в Народното събрание.

" Няма еднолично решение. Има 3 отчета от ДАНС, съвет за сигурност. Това даде възприятие на сътрудниците ни, че институционалната машина е работила от много време. Моята неточност е информационното показване на случая ", разгласи Петков.

Преди това той пристигна незабавно в Народното събрание, с цел да се срещне с групата на Българска социалистическа партия.

Срещата бе по избор на Петков, откакто през вчерашния ден групата и Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия взеха решение, че стопират договарянията с " Продължаваме Промяната " за ново държавно управление в границите на този парламент поради изгонването на 70-те съветски дипломати. Червените сложиха и изискване - ще се върнат на масата на договарянията, в случай че претендентът за министър председател не е Кирил Петков.

Очаквайте детайлности!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР