Диалогът с БСП е възобновен и продължава, това заяви премиерът

...
Диалогът с БСП е възобновен и продължава, това заяви премиерът
Коментари Харесай

Кирил Петков: Диалогът с БСП е възобновен

Диалогът с Българска социалистическа партия е обновен и продължава, това съобщи министър председателят Кирил Петков след срещата с парламентарната група на левицата. Според него той е съумял да убеди Българска социалистическа партия, че е имал задоволително данни от службите, с цел да предприеме това решение и да изгони 70 съветски дипломата.

„ Няма държавно управление, което би взело друго решение при такива данни, информациите, които идват от службите не могат да се пренебрегват единствено, с цел да има политическа непоклатимост “, сподели той.

Според премиера тематиките, които в действителност са значими за обществото отиват на назад във времето, защото фокусът е само върху изгонените дипломати.

„ Решението беше взето след много сериозен път, не е било бързо решение. Въпросът оттук насетне е да избегнем спешната точка, която не е от чак такова огромно значение. В страната остават 43 съветски дипломати, като малко страни в Европейски Съюз имат толкоз доста “, сподели още той.

Вчера водачът на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система Корнелия Нинова разгласи, че поради изгонването на 70-те съветски дипломати няма да взе участие в консултациите с „ Продължаваме промяната “ и няма да поддържат държавно управление с министър председател Кирил Петков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР