„Диалог трябва да има и аз се надявам, че въпреки

...
„Диалог трябва да има и аз се надявам, че въпреки
Коментари Харесай

Лорер за диалога с превозвачите: С тропане по масата трудно ще постигнем съгласие


„ Диалог би трябвало да има и аз се надявам, че макар покачвания звук от предходната седмица, ние ще намерим положителния звук с превозвачите. Нито със записване на диалози, нито с тракане по масата ще реализираме единодушие “.

Това сподели в Плевен в отговор на въпрос на bTV министърът на нововъведенията Даниел Лорер.

Той разяснява и обтегнатите връзки с бизнеса: „ Подобно на транспортните организации е редно да понижим тона на напрежението и да стартираме да дискутираме точно дълготрайните ограничения, които касаят най-много това по какъв начин страната може да си разреши да ги финансира “.

По думите му опитите на държавното управление са ориентирани към това да се потуши рецесията, основана от обстоятелството, че Путин спря газа за България.

„ В момента знаете, че премиера, персонално контракт последните доставки на газ от Съединените щати, които ще ни оказват помощ най-малко за месец, месец и половина напред да нямаме проблеми в страната. Оттам продължава да работи върху нови източници на газ, с цел да не подвластен от съветския газ. И аз имам вяра, че със относително дребната консумация в България, това ще бъде реализирано “, съобщи министърът на нововъведенията.

По думите му опозицията завижда на Кирил Петков за разбирането, което получава от Брюксел и Съединени американски щати.

„ На мен ми се коства, че главният проблем на опозицията е, че те в никакъв случай не са имали такова схващане както с Брюксел, по този начин и със Съединените щати. Никога не са се радвали на такова схващане, защото нашите сътрудници от двете страни на Атлантика имат чувство, че политиката на предходното държавно управление у нас не е служила на същинския български и европейски интерес, а по скоро на частни ползи “, акцентира Лолер.

Според него постигнатото от премиера Кирил Петков в Съединени американски щати е невиждано.

Гледайте повече във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР