Диагоналът на ЦСКА Венцислав Георгиев говори пред BGvolleyball.com преди полуфиналната

...
Диагоналът на ЦСКА Венцислав Георгиев говори пред BGvolleyball.com преди полуфиналната
Коментари Харесай

ВенциГеоргиев: ЦСКА ще заложи на това, което тренира цяла година

Диагоналът на ЦСКА Венцислав Георгиев приказва пред BGvolleyball.com преди полуфиналната серия с Монтана във волейболната Суперлигата. Първият мач е в четвъртък, 22 март, от 18:30 ч. в зала “Младост”.

Венци, подготвен ли е тимът на ЦСКА за идните срещи с Монтана?

Надявам се, че е подготвен след тежките мачове, които минаха с Хебър. Тези, които бяхме контузени, придобихме игрови опит, който ще е доста скъп против тима на Монтана.

Разменихте си по една победа с Монтана в постоянния сезон. Кои са мощните страни на домакините? За какво би трябвало да внимава отборът на ЦСКА?

Двата тима се познаваме сносно. Не мисля, че има с какво да се изненадаме. Ще е надиграване. Надявам се ние да излезем спечелили.

На какво ще разчита ЦСКА?

ЦСКА ще заложи на това, което тренира цяла година.

Колко решителен ще бъде сервисът за крайния излаз?

Срещу тимове от този вид сервисът е доста значим. В трите мача с Хебър и двата тима биха мощен сервис, тъй като тимове, които са положителни на мрежата, няма по какъв начин да бъдат надиграни единствено със сайд навън.

Монтана е с по-предно класиране в постоянния сезон и има преимущество в семействата. Това ще окаже ли въздействие?

В мача, който играхме в Монтана, ние се чувствахме повече като домакини, в сравнение с те. Искам да благодаря на хората, които ни поддържаха. Надявам се още веднъж да го създадат. Ще е доста значимо за нас.
 ЦСКА - Монтана 1:3 @@@

В София ще домакинствате в зала “Христо Ботев”. Има ли терзания в тима пред обстоятелството, че не сте играли публични мачове в тази зала през сезона?

Играхме контрола там. Имаше нещо като минигласуване в тима, избрахме зала “Христо Ботев” за домакинските мачове в тези плейофи. Надявам се, че тази зала най-добре ще ни пасне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР