Диагоналът на националния отбор на Сърбия Александър Атанасийевич напуска тима

...
Диагоналът на националния отбор на Сърбия Александър Атанасийевич напуска тима
Коментари Харесай

Александър Атанасийевич: Очаква ме ново предизвикателство

Диагоналът на националния тим на Сърбия Александър Атанасийевич напуща отбора на Сър Сейфти Конад (Перуджа) след края на сезона, откакто прекара в тима последните 8 години от кариерата си. Договорът на Бата няма да бъде възобновен.

29-годишният нападател имаше доста триумфи с Перуджа: завоюва италианското състезание, два пъти завоюва Купата на Италия и 3 пъти Суперкупата на Италия. Той игра край в Шампионската лига.

Все още не е ясно къде Атанасийевич ще продължи кариерата си, само че е прекомерно евентуално е това да е полският гранд СКРА Белхатов.

В изявление за уеб страницата Бата съобщи: " Заедно с клуба взехме решение, че когато този сезон завърши, ще имам опция да си диря нов клуб. След 8 години сигурно такова решение не е елементарно, само че мисля, че е най-хубавото за всички нас. Това е просто кариерата на спортиста. Очаква ме ново предизвикателство. Търся най-хубавите разновидности да продължа кариерата си и сигурно знам, че Перуджа постоянно ще остане в сърцето ми ", като акцентира многочислените демонстрации на почитание и обвързаност от почитателите в обществените медии.

" Честно казано, не чаках сходни реакции. Да, тук съм отдавна, да, имаме близки връзки с почитателите... Когато обаче видя всички тези послания, решението да не бъда част от бъдещето на Перуджа става още по-трудно. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР