Диагоналът на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов може да

...
Диагоналът на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов може да
Коментари Харесай

Цветан Соколов се завръща за мачовете във Варна

Диагоналът на националния ни волейболен тим Цветан Соколов може да се завърне в игра за България още този уикенд за мачовете от Лигата на нациите във Варна. Това съобщи селекционерът Силвано Пранди при завръщането на " лъвовете " след първите два шампионата от конкуренцията в Аржентина и Китай.
Силвано Пранди: Тежкото пътешестване и часовата разлика ни повлияха (ВИДЕО) "Лъвовете " ще изиграят три мача във Варна в края на седмицата
29-годишният Соколов пропусна предишното лято с националния тим поради травма и претърпяна интервенция. След отличен сезон с клубния си " Кучине Лубе " Чивитанова получи малко по-дълга отмора, само че от през днешния ден ще се причисли към съотборниците си в националния отбор и може да се появи в игра още във Варна.

Пранди разгласи още три промени в състава за шампионата в морската ни столица. Мартин Атанасов ще заеме мястото на Валентин Братоев, Владислав Иванов се завръща в състава вместо Мартин Иванов, а Теодор Тодоров ще размени цялостния дебютант Николай Колев.

От 14 до 16 юни в Двореца на културата и спорта във Варна България ще играе против тимовете на Австралия, Япония и Италия. Националите са на 11-о място в Лигата на нациите с 2 победи и 4 загуби.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР