Диагоналът на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов може да

...
Диагоналът на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов може да
Коментари Харесай

Цецо Соколов се завръща в игра за България във Варна

Диагоналът на националния ни волейболен тим Цветан Соколов може да се завърне в игра за България още този уикенд по време на шампионата от Лигата на нациите във Варна. Това призна самият селекционер на отбора Силвано Пранди при завръщането на тима след първите два шампионата от най-комерсиалната конкуренцията в Аржентина и Китай късно нощес.

29-годишният Цецо Соколов пропусна предишното лято с националния тим поради травма и претърпяна интервенция. Но след отличен сезон с клубния си Кучине Лубе (Чивитанова) получи заслужена малко по-дълга отмора, само че от през днешния ден ще се причисли към съотборниците си в националния отбор и може да се появи в игра още на шампионата във Варна.


Пранди разгласи още три промени в състава за шампионата във Варна този уикенд. Мартин Атанасов ще заеме мястото на Валентин Братоев, Владислав Иванов се завръща в състава вместо Мартин Иванов, а Теодор Тодоров ще размени цялостния дебютант Николай Колев.

" Със сигурност, това което мога да ви кажа, че ще има 4 промени в състава за шампионата във Варна. Първо Цецо Соколов ще се причисли още на следващия ден към тима и в случай че всичко е наред, ще играе във Варна. След това Мартин Атанасов ще заеме мястото на Валентин Братоев, Владислав Иванов се завръща в състава вместо Мартин Иванов и четвъртият играч, който ще прибавим ще бъде Теодор Тодоров, който ще размени цялостния дебютант, който беше с нас до в този момент Николай Колев ", призна Пранди на летище " София ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР