Диагоналът на бразилския национален отбор Уолъс Де Соуса потвърди по

...
Диагоналът на бразилския национален отбор Уолъс Де Соуса потвърди по
Коментари Харесай

Уолъс иска да играе в Япония

Диагоналът на бразилския народен тим Уолъс Де Соуса удостовери по време на директно онлайн включване в Инстаграм, че все по-реална наподобява опцията той да получи оферта отвън Бразилия. През последните дни се появи информация, че е получил предложение от турския Спор Тото (Анкара), само че към момента не е ясно дали ще го одобри.

Личното предпочитание на 32-годишният Уолъс пък е да живее и да играе в Япония: " Бразилските тимове към този момент са определили своите сформира и имам вяра, че бъдещето ми ще бъде в чужбина. Имам фантазия да пребивавам в Япония и да играя волейбол там ", сподели самият волейболист, който през последния сезон, който беше преустановен поради пандемията от ковид, игра за СЕСК (Рио де Жанейро), с който остана на 3-о място в Суперлигата на Бразилия.

" Положителното от отлагането на Олимпиадата е, че имаме още една година да упражняваме и да се подготвим. Недостатъкът е, че ще бъда още по-възрастен ", сподели още Уолъс, който през юли 2021-а, за когато бяха отсрочени Игрите в Токио, ще навърши 34 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР