Диагностицираната с тумор в мозъка певица Сашка Васева не получила

...
Диагностицираната с тумор в мозъка певица Сашка Васева не получила
Коментари Харесай

Сашка не получила и стотинка помощ от Дългия

Диагностицираната с израстък в мозъка певица Сашка Васева не получила обещаната финансова помощ от Слави Трифонов, на която разчитала. За това заяви брачният партньор ѝ Христо Бакърджиев, който я съпровожда в Германия по време на лекуването ѝ там, което тече сега, писа Ретро.

„ За мое страдание хората, които ни бяха много близки през годините, не се отзоваха на молбата ни за помощ. Аз виждам всеки човек, който е дал и левче за Сашка, тъй като застава с името си. Слави Трифонов също не е от тези, дето ни помогнаха. Сашка страдаше, когато той правеше скечове с нея, само че както се споделя – кой съм аз, че да осъждам този или оня “, оплака се мъжът на фолкзвездата.

На нея ѝ предстоят още няколко интервенции на мозъка, защото туморът ѝ бил колкото яйце и било належащо да се отстранява поетапно, като в това време се следи по какъв начин ще реагира певицата, тъй като можело да се обиден избрани нервни окончания.

„ Не може от раз всичко да завърши. Освен това се боим да не се получат възпаления “ , споделя още Бакърджиев. Той по през целия ден стоял при Васева, която била много отслабнала и нямала никакви сили. Междувременно не спирал да прави опити да обезпечава още средства за скъпото ѝ лекуване, което не било по джоба им. Съпругът на певицата изрази и благодарността си към журналистката Петя Дикова, която единствена от известните персони в родния елит превела сума по сметката с дарения за Сашка.

Милионерът Слави Трифонов обаче разполага със стотици пъти по-големи финансови благоприятни условия и би могъл да помогне на Сашка, стига да желае, разясняват в средите на шоубизнеса. Певицата се надявала, че щял да прояви състрадание, тъй като преди време въпреки всичко били другари. Тя даже напуснала „ Пайнер “ в златните години от кариерата си, уверена от Дългия да отиде в неговата музикална компания, с цел да може той да печели пари като продуцент на неин тил. Именно под негова настойчивост кариерата ѝ пропаднала. Впоследствие нееднократно Васева се разстройвала от грубите смехории по собствен адрес в предаванията му, само че гледала да не приема обидата толкоз драговолно. Мислела, че Трифонов ще я подкрепи финансово, тъй като преди време и той бе на път да ослепее, както тя изгуби зрението си, преди да бъде открито, че има израстък в мозъка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР