Diablo е една от емблематичните за Blizzard Entertainment игри, чиято

...
Diablo е една от емблематичните за Blizzard Entertainment игри, чиято
Коментари Харесай

Blizzard, Diablo IV и какви ще са промените в новата игра

Diablo е една от емблематичните за Blizzard Entertainment игри, чиято трета версия обаче не съумя да се наложи измежду геймърите по този начин, както го направи втората преди години.

Въпреки това почитателите на играта към момента таят упования, че четвъртата версия ще поправи тази неточност и ще предложи невероятните моменти и провокации, с които помним Diablo II.

Тази седмица по време на Blizzcon 2019 в Съединени американски щати Blizzard най-сетне подвигна завесата на Diablo IV, като показа първия филмов откъс на играта и описа малко за това какво можем да чакаме от нея.

Един от виновните за Diablo IV шефове на Blizzard разкри, че екипът е направил всичко допустимо, с цел да се върне " към тъмните корени на франчайза " и е подходил с същинско почитание към желанията на геймърите.

Голямата оригиналност е, че светът в Diablo IV ще бъде от отворен вид и към този момент няма да се лимитира до избрани карти, а ще разполага с общо пет доста огромни такива.

Новият огромен свят изисква и нови форми на предвижване, което значи, че ще можем да яздим коне и може би други животни, както излиза наяве от геймплей филмовия откъс.

Засега Blizzard разкри единствено три от класовете - вълшебник, вандал и друид, само че сигурно ще има и други.

Графиката наподобява много по-добре от тази на Diablo III, само че това е изцяло закономерно за сходна нова версия.

Diablo IV ще е налична за PC, PS4 и Xbox One, само че за момента от Blizzard не дават индикации във връзка с датата й на излизане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР