Диабет и усложнения са причина за тежкото физическо и здравословно

...
Диабет и усложнения са причина за тежкото физическо и здравословно
Коментари Харесай

Диабет мъчи Вили Вуцов!

Диабет и затруднения са причина за тежкото физическо и здравословно положение на футболния треньор Вили Вуцов. Самият той призна преди дни, че е " жив мъртвец " и в случай че не е синът му Светльо, няма кой да му оказва помощ подари да отиде до тоалетна.

Поради влошеното си здравословно положение Вили Вуцов се подложи на интервенция през месец май.

Мнозина видяха, че в телевизионните му изявленията като ментор на втородивизионния Янтра, той много е измършавял, непрекъснато брадясал и в неугледно положение, което към този момент има своето пояснение.

56-годишният Вили Вуцов е подложен на интензивно лекуване, с цел да успее да се възвърне до положение, което му се желае и на него.

До последно треньорът, наследник на една от именитите фигури на Левски и българския футбол - Иван Вуцов, правеше всичко допустимо, с цел да бъде на скамейката на Янтра и да дава директиви и кураж на своите футболисти, които се движат сносно във Втора лига - шеста позиция с 20 точки, колкото има и Струмска популярност, като двата тима изостават на четири пункта от третото място, даващо право на присъединяване в плейоф, и на 9 точки от върха, където е софийският Септември.

В последния кръг играчите на Янтра поддържаха наставника си, излизайки с фланелки с надпис: " С теб сме, Вили! " при гостуването на Спартак Плевен (1:0), на който преди две декади беше треньор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР