ди Мария говори за своя добър приятел и съотборник в

...
ди Мария говори за своя добър приятел и съотборник в
Коментари Харесай

Ди Мария: Меси се адаптира добре и бързо, всички сме тук, за да му помагаме

ди Мария приказва за своя добър другар и съотборник в националния тим на Аржентина, а от това лято и във френския гранд - Лионел Меси. Ди Мария разяснява акомодацията на сънародника му при френския гранд, както и живота за него в Париж. Той призна, че Меси се е приспособил добре и бързо към групата и към живота в Париж, само че би трябвало време за адаптирането откъм футболен аспект.
" АнхелМисля, че в последния мач против Брюж показахме, че се оправяме добре. Нормално е да има доста огромни упования след идването на Меси. Мисля, че хората постоянно чакат триумф с 4:0 или 5:0. Футболът не работи по този начин. При футбола се движиш крачка по крачка и събираш частите.
Виждаме, че Меси е благополучен в дома си с неговото семейство. Децата му вървят на учебно заведение. Всеки е там, с цел да направи живота му по-лесен и по този начин той се приспособява доста добре към групата и мисля, че се приспособява доста бързо към живота в Париж " - стартира Ди Мария.
" Що се отнася до футбола, всичко се прави крачка по крачка. Това е голяма смяна за него и би трябвало да се приспособява към нови футболисти, нов метод на игра в ПСЖ, който играе бързо в офанзива, до момента в който Барселона е привикнал да има топката. Опитваме да го балансираме, а той също прави всичко, с цел да се приспособява, работи се в двете посоки за тази цел " - приключи той. Самият .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР