ДГ Славей“ отбеляза своя 55-и рожден ден и завършването на

...
ДГ Славей“ отбеляза своя 55-и рожден ден и завършването на
Коментари Харесай

ДГ „Славей“ празнува 55-и рожден ден

ДГ „ Славей “ означи своя 55-и рожден ден и завършването на четвърта група с огромно празненство. Събитието се организира под управлението на директорката госпожа Любка Биволарка и бе почетено с наличието на кметът на регион „ Северен “ господин Стоян Алексиев, госпожа Дора Мирчева от отдел обучение към община Пловдив и родителите.

На тържеството, което събра доста посетители, бяха показани песни и танци от децата от всички групи, в това число и най-малките деца от яслената група. На сцената изгряха надарените реализатори от квартет „ Славей “, които зарадваха присъстващите с национални песни.

Събитието бе израз на наслада и доближаване, наблягайки значимостта на ДГ „ Славей “ като значима институция за развиване на децата и поддръжка на техните фамилии. Благодарение на уговорката и напъните на директорката и нейния екип, детската градина продължава да предлага качествено обучение и грижа за дребните си подрастващи.

ДГ „ Славей “ показва своята признателност към всички посетители, които участваха в тържеството и поддържаха тяхната непреходна задача за образование и обучение на децата в региона.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР