ДФ Земеделие“ призовава всички кандидати по схемите и мерките на

...
ДФ Земеделие“ призовава всички кандидати по схемите и мерките на
Коментари Харесай

ДФЗ: Биопроизводителите да се регистрират и отправят запитвания през СЕУ

ДФ „ Земеделие “ приканва всички претенденти по схемите и ограниченията на директните заплащания, и най-много бенефициентите по размер 11 „ Биологично земеделие ” от ПРСР 2014-2020 да се записват в Системата за електронни услуги (СЕУ) на Държавна фирма „ Земеделие “. Там всеки може да получи своевременна информация по всички въпроси, свързани с зародили проблеми и с поети задължения, оповестиха от ДФЗ, съобщи Дарик.

Преди дни 3 177 биопроизводители получиха над 35,6 млн. лева (35 638 797 лева.) за Кампания 2019 по размер 11. На близо 400 претенденти обаче, дотацията бе редуцирана заради открити несъответствия сред заявените данни и въведената информация от контролиращите лица в био регистъра на МЗХГ.

От горепосочените биопроизводители над 200 останаха без преведени средства, тъй като не съблюдаваха главния си ангажимент - до 30 октомври на петата година от уговорката си да показват писмени доказателства за създадената от тях продукция или документ.

Обръщаме внимание, че ДФЗ организира голям брой срещи със сертифициращите компании и представители на биологичните асоциации, инициира удължение на периода в наредбата за издаване и даване на биологичните документи и изпрати напомнителни писма на всички претенденти.

Държавна фирма „ Земеделие “ приканва биопроизводителите, които не са получили дотации за Кампания 2019 година, да влязат в контакт с контролиращите лица, да ревизират заредените данни в био регистъра и при нужда да ги поправят. След следващи инспекции за съществуване на изчезналите данни в био регистъра, ДФЗ ще прекалкулира и оторизира дотациите на изрядните претенденти.

Припомняме, че СЕУ е налична след самостоятелна регистрация. Ако претендентът няма основан профил е належащо да подаде поръчка за регистрация на консуматор, след което да се яви в Областна дирекция на ДФЗ - РА с цел да се разпознава и достъпът му да бъде задействан.

До момента в СЕУ са регистрирани 19 792 аграрни стопани, от които 8 271 са станали консуматори от началото на 2020 година По време на дейния интервал за обрисуване на площите за Кампания 2020 всекидневно постъпваха към 100 запитвания дневно, на които специалистите от директните заплащания или от звено ИСАК, отговаряха навреме - според от естеството на запитването.

При влизане в СЕУ претендентите на ДФЗ могат да се срещнат с създадените помощни инструкции: „ Ръководство за работа “ и „ Видео управление за работа “. Те са поместени в главното меню на уеб страницата „ Обратна връзка и помощ “, където се намира и подменюто „ Въпроси и отзиви “. 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР