Дезинфекциране може и да се превърне в думата на 2020

...
Дезинфекциране може и да се превърне в думата на 2020
Коментари Харесай

Как да дезинфекцираме чаршафите и домашния текстил

" Дезинфекциране " може и да се трансформира в думата на 2020 година, само че в този момент няма да приказваме за това какъв брой е значимо добре да почистваме ръцете си. А по какъв начин да сторим същото с чаршафите и домашния текстил , изключително в случай че ние или непосредствен е прекарал COVID-19.
 Снимка 509343

Прането на висока температура, както и потреблението на сушилня не постоянно са налична или комфортна алтернатива. Затова специалистите по почистването от Apartment Therapy ни поучавам да употребяваме един по-малък и по-икономичен апарат , само че с незабавен резултат - този за отвесно гладене.

Според тях подлагането на тъканите на температура над 167 градуса е задоволително, за да бъдат убити всички респираторни вируси, както и много от бактериите . Повечето ютии и уреди за отвесно гладене доближават до 200 градуса.
 Снимка 509345

Когато използваме ютия, не би трябвало да забравяме да я включим на режим пара - точно тя в композиция с високата температура ни подсигурява дезинфекциране, както и заличаване на акарите. Освен това парата отстранява и миризмите.

От Apartment Therapy обаче поучават да изберем отвесния апарат за гладене с пара , тъй като може да го употребяваме за ободряване и на матраци и мека мебел. Само не би трябвало да забравяме, че той в действителност се употребява единствено във отвесно състояние.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР