Дезинфектантът за ръце в последно време стана едно от най-популярните

...
Дезинфектантът за ръце в последно време стана едно от най-популярните
Коментари Харесай

Алтернативни употреби на дезинфектанта за ръце

Дезинфектантът за ръце напоследък стана едно от най-популярните принадлежности, което участва във всяка чанта или във всеки един джоб. Той е най-хубавият вид да дезинфекцираме своите ръце, когато нямаме достъп до сапун и течаща топла вода. Когато се намираме някъде на открито и се нуждаем да премахнем бактерии и вируси, попаднали по ръцете ни, дезинфектантите съставляват най-хубавото средство за тази цел. Откакто стартира пандемията от ковид, те се трансфораха в неделима част от всекидневието ни.

Ефективни дезинфектанти са тези, които съдържат повече от 60% алкохол. Колкото по-висока е неговата централизация, толкоз по-добро е действието му в убиването на нездравословните микроорганизми, които евентуално биха могли да причинят инфекции и заболявания. Повечето дезинфектанти, които са позволени на пазара, са утвърдени за произвеждане и обезателно би трябвало да съдържат централизация на етанол или на изопропанол – повече от 60%.
С какво да заместите сполучливо дезинфектанта за ръце
В днешно време и по-точно – през последните 2 години, дезинфектантът за ръце се трансформира в неизменима част от всекидневието ни и кат...
Прочети повече
И заради това, че високите концентрации на алкохол в дезинфектантите са в положение да бъдат задоволително ефикасни, с цел да убият евентуално рискови микроби, те може да бъдат употребявани сполучливо освен върху кожата на ръцете, само че и за някои други цели.

Знаете ли защо още може да употребявате дезинфектант за ръце? Запознайте се с някои от потребните му различни използва.

Дезинфектантът може да бъде употребен за разчистване с домашен цели. Той може сполучливо да почиства стъклени повърхности, като не оставя петна след себе си. Имате опция да го употребявате върху телефони и всевъзможни други екрани, прозорци и други стъклени повърхности, по които могат да се задържат вируси и бактерии. Колкото по-висока е концентрацията му, толкоз по-добри ще са и резултатите.

Все отново се постарайте дезинфектантът да не бъде с прекомерно доста примеси, като да вземем за пример аромати и други етерични масла, защото те ще оставят петна по повърхностите.
Домашен дезинфектант с етерични масла
През последните години дезинфектантите нашумяват, а тяхната приложимост към този момент е всеобща. Няма джоб, чанта или бюро без тях. Но постоянно се оказ...
Прочети повече
 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР