ДЕЗ МОЙН, Айова (АП) — Доналд Тръмп, предполагаемият републикански кандидат

...
ДЕЗ МОЙН, Айова (АП) — Доналд Тръмп, предполагаемият републикански кандидат
Коментари Харесай

„Рон, радвам се, че се завръщаш“: Тръмп и ДеСантис оставиха зад гърба си често лична първична битка

ДЕЗ МОЙН, Айова (АП) — Доналд Тръмп, хипотетичният републикански претендент за президент, и губернаторът на Флорида. Рон ДеСантис алармира на донорите, че оставят съперничеството зад себе си след оспорвана и постоянно персонална първична борба.

ДеСантис свика съдружниците си тази седмица във Форт Лодърдейл, Флорида, с цел да ги притисне да съберат пари в поддръжка на Тръмп, излагайки аргумента на вечеря с морски блага и пържоли, че би трябвало да работят дружно, с цел да попречат на президента демократ Джо Байдън от спечелването на втори мандат. След това губернаторът и към 30 души прекараха четвъртък сутринта в конферентна зала на хотел, събирайки пари за външна група, която поддържа акцията на някогашния президент за Белия дом през 2024 година

Тръмп се обади на събранието, с цел да благодари на членовете на групата за тяхната работа, съгласно четирима души, осведомени с въпроса, които не са били упълномощени да разискват обществено частната сесия и са говорили при изискване за анонимност.

В то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР