ДЕЗ МОЙН, Айова (АП) — Ахмир Джолиф избяга от дома

...
ДЕЗ МОЙН, Айова (АП) — Ахмир Джолиф избяга от дома
Коментари Харесай

11-годишно дете, убито при стрелба в училище в Айова, запомнено като весело момче, което обичаше футбола и пеенето

ДЕЗ МОЙН, Айова (АП) — Ахмир Джолиф избяга от вкъщи си в Пери в четвъртък сутринта, припрян да види своя другари в първия ден на учебно заведение след зимната почивка.

Беше ретро Ахмир — прочут като „ Усмивката “ към къщата си — 11-годишен ураган на радостна активност. Държеше багажник с играчки отключен в предния двор, с цел да може всеки да си играе с тях, сподели майка му. Той обичаше футбола, свиреше на туба и пееше в хор. Имаше навика да допира хората по раменете и да ги пита по какъв начин е минал денят им.

Ахмир беше погубен в четвъртък, преди часът даже да е почнал, когато 17-годишен възпитаник в гимназия Пери откри огън в кафене. Шестокласникът, който е посещавал междинното учебно заведение, което е обвързвано с гимназията, е бил прострелян три пъти, оповестиха управляващите. Седем други, в това число шефът на учебното заведение, други двама членове на личния състав и четирима възпитаници, бяха ранени, преди стрелецът да почине от самонанесена огнестрелна рана. нямаше самообладание да стигне до учебно заведение и потегли минути преди майка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР