Дейзи Миджли и Джени Конър от Коронейшън Стрийт ще бъдат

...
Дейзи Миджли и Джени Конър от Коронейшън Стрийт ще бъдат
Коментари Харесай

Откъде Дейзи и Джени от ITV Coronation Street взеха парите за Роувърс?

Дейзи Миджли и Джени Конър от Коронейшън Стрийт ще бъдат разшумени доста скоро, откакто тяхната загадка за Rovers Return Inn бъде разкрита.

Миналата година дуото реши да направи оферта за пиячката, която беше затворена от седмици, употребявайки откраднати пари. Зрителите си спомнят, че Дейзи сполучливо получи достъп до сметките на починалия някогашен другар на Джени Стивън Рийд, където той беше откраднал от фабричните сметки на Карла Конър.

Първоначално Джени беше срещу концепцията на Дейзи да употребява парите, с цел да купи Роувърс, само че скоро го направи смяна на мнението след огнена борба с Карла на калдъръма, където тя също научи, че фабриката е още веднъж на пистата. Джени се съгласи с проекта на Дейзи, само че настоя, че в последна сметка ще изплатят на Карла, която не е знаела.

Като част от проекта, Дейзи сподели, че макар че обществено кръчмата ще бъде на Джени, частно те ще бъдат равни, защото тя желае името й да бъде контракта за наем като съсобственик. Миналата година дуото научи, че о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР