Дейзи Ланг, родена с името Десислава Кирова, е първата българка

...
Дейзи Ланг, родена с името Десислава Кирова, е първата българка
Коментари Харесай

Дейзи Ланг: Никой не знае Джени Суши

Дейзи Ланг, родена с името Десислава Кирова, е първата българка със международна купа в бокса при експертите. Тя беше в екипа на американската телевизия за мача сред Кубрат Пулев и Богдан Дину. От години Ланг живее в Лос Анджелис. Специално за читателите на " България Днес " тя показа своето мнение за събитията след мача.

- Деси, какви може да са следствията след прословутата целувка?
- Не познавам тъкмо законите в този проблем. Не бях и на празненството след мача. Тервел е разгласил видео на въпросната журналистка. Много скърбя, че посоката отиде към абсурда, който не е толкоз забележителен на фона на гладиаторските мачове, които направиха Тервел и Кубрат. Единият е със счупена ръка, а другият с аркада.
 Тервел Пулев с победа №13 на професионалния кръг @@@

- Защо медиите в Съединени американски щати, а и в целия свят обърнаха толкоз огромно внимание на целувката?
- Докато бях дейна боксьора, криех прецизно персоналния си живот. Дори и сега го върша. Медиите ги интересува повече от жълтото, в сравнение с от приноса за спорта. Правилата са едни и същи за известните хора.

 Ивайло Гоцев, Дейзи Ланг и Йосиф Панов-Пепелянката на посетители в @@@


- Къде сбърка Кубрат Пулев?
- Той не е отговорен. Джени Суши не е известна журналистка. Никой не я знае. На видеото не се вижда да е чак толкоз наранена от случката. По метода, по който се държат, като че ли се познават. Кубрат нищо неприятно не е направил. Беше импровизиран. Всички сме хора. Имаме страсти. След мач си приповдигнат. Няма никакво полово принуждение и тормоз. По-скоро другарска благосклонност. Българите, руснаците и сърбите се целуват по устата. Това е обикновено за нашия нрав. За американския не мога да кажа същото.

 Триумфът на Кубрат Пулев над Богдан Дину в фотоси @@@


- Действаше ли провокативно Джени Суши?
- Видях видео по какъв начин се търка в някакъв мъж. Вижте какво деколте е отворила. Вероятно някой различен я е посъветвал. Работодателите може би са видели опция да се изкарат пари. Има дами, които търсят популярност по този метод. Но това може да й приключи кариерата. Много спортисти или известни хора няма да й дадат изявление.



Джени Суши наподобява щастлива след целувката
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР