Дейвисън Фигередо отпада от двубоя с Мануел Капе, който трябваше

...
Дейвисън Фигередо отпада от двубоя с Мануел Капе, който трябваше
Коментари Харесай

Фигередо отпада от UFC 290

Дейвисън Фигередо отпада от дуела с Мануел Капе, който трябваше да се състои на събитието UFC 290.

Американската медия mmafighting.com оповестява, че докторска възбрана стопира някогашния първенец в категория “муха ” от това да взе участие в планувания му дуел на 8-и юли. Травми към очната област, които е получил по време на последната му борба с Брандън Морено през януари, са повода за възбраната. Все още не е ясно дали ще бъде открит заместител на Фигередо.
 Брандън Морено победи Дейвисон Фигейредо на UFC 283 и стана неоспорим първенец Брандън Морено победи Дейвисон Фигейредо на UFC 283 и стана неоспорим първенец
“Все още съм контузен. Исках да се удрям, само че физиотерапевтът и офталмологът ми споделиха, че към момента не виждам на 100 %. Има дни, в които виждам пред себе си обикновено, само че в други дни не е по този начин. Особено след подготовка, имам проблеми с очите ”, споделя Фигередо в бразилския подкаст Trocação Franca.

Той прибавя, че възнамерява да продължи да тренира, само че на по-ниски обороти и без спаринги до края на месец юли. В подкаста Фигередо споделя също, че не е удовлетворен от избора на конкурент след загубата от сегашния първенец Брандън Морено, защото Мануел Капе е подложен под номер 9 в ранглистата на дивизията. Бразилецът се надява UFC да му предложат конкурент от Топ 5, като даде за образец Кай Кара-Франс и Брандън Роял.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР