Дейвид Прайс спечели двубоя си срещу Дейвид Алън с технически

...
Дейвид Прайс спечели двубоя си срещу Дейвид Алън с технически
Коментари Харесай

Прайс с технически нокаут срещу Алън

Дейвид Прайс завоюва дуела си против Дейвид Алън с механически нокаут. Двамата застанаха един против различен на кръга в среща от галавечерта в сцена “О2” в Лондон. Победата пък отиде на сметката на Прайс, който отхвърли противника си в 10-ия рунд.

Всъщност мачът вървеше съвсем напълно под диктовката на Прайс, който очевидно беше по-активният войник на кръга. Единствено във втория рунд Алън имаше един проблясък и нанесе тежък удар на Прайс, който обаче устоя и до края не изпусна самодейността. В 9-ия рунд той съумя да направи и аркада над лявото око на своя противник.

Алън устоя още един рунд, само че към този момент за всички бе ясно накъде вървят нещата и след края на 10-ия рунд той повече не излезе на кръга, а успеха отиде на сметката на Прайс с механически нокаут.

Това бе трети следващ триумф за Прайс, който към този момент има 25 победи и 6 загуби при експертите, 20 с нокаут. Алън пък спря серията си от четири триумфа и към този момент е с актив 18 победи (14 с нокаут), 5 загуби и 2 равенства.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР