Дейвид Перън се разписа 1.29 минути след началото на допълнителния

...
Дейвид Перън се разписа 1.29 минути след началото на допълнителния
Коментари Харесай

Дейвин Перън осигури успеха за Сейнт Луис срещу Детройт

Дейвид Перън се разписа 1.29 минути след началото на спомагателния интервал при успеха с 5:4 за Сейнт Луис като посетител против Детройт в среща от постоянния сезон в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада.

Блус пропиля задатък от две попадения в третата част и се нуждаеше от късен гол на Райън О'Райли, който прати дуела в продължение.

Ред Уингс има осем следващи загуби в Лигата, а О'Райли се отличи с два гола и две асистенции. Дейвид Перън добави още три завършващи подавания. Брейдън Шен също има гол и асистенция, а съотборникът му Зак Санфърд също се разписа в интерес на Сейнт Луис.

Дилан Ларкин и Тайлър Бертуци приключиха с по гол и завършващ пас за Детройт. Филип Хронек и Валтери Филпула също вкараха попадения за Детройт.

Вратарят Джордън Бънингтън от Сейнт Луис избави 29 удара към мрежата си.

В друга среща от НХЛ, играна през нощта, Бостън победи със 7:4 като посетител Ню Йорк Рейнджърс. Брад Марчанд осъществя два гола и направи три завършващи подавания, а тимът на Брюинс означи четири пъти във втората част.

Патрис Бержерон записа три попадения за петия си хеттрик в мач от постоянния сезон в Лигата. Чарли Койл, Здено Хара също вкараха по един гол и подадоха по една асистенция за спечелилите.

Майкъл Хейли, Павел Бучевич, Крис Крайдър и Брадли Скей бяха точни в интерес на Ню Йорк. Вратарят на домакините Хенрик Лундквист направи 27 спасявания преди да бъде заменен наложително след втората третина.

Ню Йорк Айлъндърс победи с 5:3 вкъщи Филаделфия. Матю Барзал имаше гол и асистенция за седмия следващ триумф в интерес на Ню Йорк.

Андерс Лий, Дерик Брасард, Рос Джонстън и Райън Пълок също се разписаха в интерес на Айлъндърс. Вратарят Семьон Варламов парира 28 удара на хокеистите на Филаделфия.

Якуб Ворачек, Травис Конечни и Клод Жиру осъществиха в интерес на Флайърс.

Първенство на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ), мачове от постоянния сезон:

Едмънтън - Флорида 2:6
Детройт - Сейнт Луис 4:5 след продължение
Чикаго - Лос Анджелис 5:1
НЙ Айлъндърс - Филаделфия 5:3
НЙ Рейнджърс - Бостън 4:7
Отава - Сан Хосе 5:2
Лас Вегас - Анахайм 5:2

Източна конференция
дивизия Метрополитън: Вашингтон 19, Каролина 16, Ню Йорк Айлъндърс 15
Атлантическа дивизия: Бъфало 19, Бостън 18, Торонто 14

Западна конференция
Централна дивизия: Колорадо 17, Нешвил 15, Сейнт Луис 15
Тихоокеанска дивизия: Едмънтън 17, Лас Вегас 16, Анахайм 15./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР