Дейвид и Виктория Бекъм са започнали голям проект с Netflix,

...
Дейвид и Виктория Бекъм са започнали голям проект с Netflix,
Коментари Харесай

Дейвид и Виктория Бекъм влизат в сериал с тлъст хонорар

Дейвид и Виктория Бекъм са почнали огромен план с Netflix, а договорът, който са подписали, е на стойност цели 16 милиона паунда.

Двамата взеха решение да снимат сериал, в който за първи път ще бъдат показани подиуми от техния взаимен живот.

Чуждестранните медии загатват, че това евентуално е огромен план, като се има поради, че Netflix ще покаже семейство Бекъм по метод, които не сме имали опция да забележим преди.

„ Това е в действителност талантлив ход на Netflix. Ще видите напълно друга страна на Дейвид, която обществеността рядко може да види. Семейството му са буйни архивари. Те с горделивост документират кариерата му още като момче и през всичките тези години са запазвали остарели отрязъци от локални вестници, фотоси от учебно заведение и клубни фотоси ", сподели източник, непосредствен до футболиста.

Сериалът първо ще показа живота на Бекъм, само че и интервала, когато той ухажва Виктория. По-конкретно, режисьорът ще показа ранните стадии на техния разказ.

Футболистът и стилната дизайнерка желаят да разясняват пред задграничните медии документалния филм, който обществеността към този момент чака с неспокойствие.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР