Дейвид и Виктория Бекъм получиха разрешение да построят склад за

...
Дейвид и Виктория Бекъм получиха разрешение да построят склад за
Коментари Харесай

Дейвид и Виктория Бекъм си правят склад за дърва

Дейвид и Виктория Бекъм получиха позволение да построят склад за дървени трупи в дома си в Котсуолдс, който е оценен на 6 млн. английски лири. 

Суперзвездната двойка заяви, че желае да добави склад за сухи дърва към към този момент утвърдените допълнения към тяхното любовно леговище в Котсуолдс, с цел да си сътвори повече уютни нощи пред бумтящия огън.

Проектантите към този момент дадоха зелена светлина на предлагането, макар че позицията на Бекъм беше упрекната, че е удар в лицето против държавната тактика за чист въздух, споделя Mirror. 

Обвинението е отправено от еко бранител, който твърди, че фамилията би трябвало да разчита на по-екологични способи за отопление и може да употребява електрическа термопомпа.

Възражението обаче не е задоволително, с цел да блокира проектите за плевнята, а разрешението за градеж беше обещано от окръжния съвет на Западен Оксфордшир предишния петък.

" Аз правя възражение против основаването на този склад за дървени трупи, изключително когато става дума за основаване на място, където да се събират дърва, с цел да се изсушат и да се изгорят “, споделя екозащитникът, който подава недоволството против Бекъм.

" Спасете планетата “, споделя още той. Кой е предполагал, че един ден ще би трябвало планетата да бъде избавяне от семейство Бекъм?

В отговор на изказванията му бизнесмените на звездната двойка споделиха: " Служителите не считат, че поради мащаба на оферти склад за дървени трупи, това ще докара до значително значение за нарастването на въглеродните излъчвания “.

" Принципът на развиване е открит и препоръчаните промени в дизайна няма да доведат до значително влияние във връзка с благосъстоянието на съседите, автомагистралите, екологията или отводняването ", прибавиха те.

Търсените промени са в допълнение към неотдавна предоставеното позволение за градеж за създаване на пристройка в селска къща от клас II.

Разрешение за предходните проекти семейсството получава при изискване, че постройката, която ще се употребява като офис и високотехнологично помещение за предпазване на коли, е проектирана да обезпечи " привлекателна среда за гнездящи птици и прилепи “.

Проектът ще получи зелена светлина, стига двойката на звездите да се грижи за съществуващата дива природа в покрайнината.

Бившият футболист на Англия Дейвид и брачната половинка му Виктория би трябвало да " подсигуряват, че прилепите, птиците, язовците, таралежите, влечугите и земноводните са предпазени в сходство с Правилата за запазване на местообитанията и типовете от 2017 година и Закона за дивата природа и селските региони от 1981 година “.

Забранено им е също по този начин да конфигурират всевъзможни външни осветителни тела, които " ще осветяват непосредствено местообитанието на прилепите без авансово утвърждение, с цел да защитят нощувките, храненето или общността на прилепите “.

Бекъм би трябвало да имат " петгодишен проект за следваща поддръжка “, а осветлението по никакъв метод да не вреди на другата природа.

Имението в Котсуолдс, което се прави оценка на към 6,15 млн. английски лири, е реновирано няколко пъти през последните няколко години. То разполага с голямо футболно игрище с естрада за фенове, открит басейн и сауна, винарска маза, дребен басейн и голям гараж, оборудван с крещящи коли и мотоциклет.

Твърди се, че семейство Бекъм непрекъснато пътува между дома си в Оксфордшир, имение за 31 млн. английски лири в Лондон и мезонет за 19 млн. английски лири в Маями, Флорида.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР