Дейвид и Виктория Бекъм направиха нова грандиозна покупка – луксозно

...
Дейвид и Виктория Бекъм направиха нова грандиозна покупка – луксозно
Коментари Харесай

Бекъм и Виктория се ширят в палат за 55 милиона паунда



Дейвид и Виктория Бекъм направиха нова грандиозна покупка – първокласно имение с девет спални в Маями, за което са платили впечатляващите 55 милиона паунда в брой. Според източници двойката не е имала потребност от ипотечен заем за парцела, който включва голям басейн, професионална кухня и частен киносалон.

Те подписаха документите за покупката на 3 октомври и се счита, че възнамеряват да прекарват доста време в новия си дом, оповестява " Дейли Мирър ". 

Дейвид Бекъм, съсобственик на футболния тим " Интер Маями ", и Виктория към този момент имат и апартамент на стойност 18 милиона паунда във Флорида. Двата парцели са част от впечатляващото портфолио от парцели на двойката, което включва и градска къща в Лондон на стойност 31 милиона паунда. Източник, непосредствен до фамилията, показа:

„ Въпреки че Бекъмови са заможни, покупката на парцел за 55,6 милиона паунда в брой е в действителност впечатляваща. Те обожават този дом и имат намерение да прекарват колкото се може повече време там. Това е техният желан парцел, резултат от години твърдоглав труд. “

Новото имение на семейство Бекъм се намира на брега на залива Бискейн, с невероятна панорама към Атлантическия океан.

Освен деветте спални, домът разполага с необятен киносалон и редица първокласни улеснения.

Семейното благосъстояние на Бекъмови се прави оценка на над 450 милиона паунда, като 49-годишният Дейвид печели обилни суми от партньорства с марки и лицензионни покупко-продажби. В същото време стилната компания на Виктория, която е на 50 години, продължава да усилва своите доходи.

Дейвид започва „ Интер Маями “ през 2018 година, а към днешна дата клубът, в който играе Лионел Меси, се прави оценка на 803 милиона паунда. Виктория, която е известна като фешън дизайнер, продължава да бъде в центъра на вниманието със своя сполучлив фешън бизнес.

Тази вест идва на фона на неотдавнашен скандал, обвързван с присъединяване на " Интер Маями " в Световното клубно състезание. ФИФА разгласи, че клубът на Дейвид Бекъм ще бъде измежду 32-та тима, които ще се състезават на шампионата в Съединени американски щати от 15 юни до 13 юли 2025 година Това решение бе взето, макар че ФИФА не разкри обществено критериите за асортимент.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР