Дейвид Хей критикува рефера Майкъл Грифин, че е оставил на

...
Дейвид Хей критикува рефера Майкъл Грифин, че е оставил на
Коментари Харесай

Реферът на Тайсън Фюри е обвинен, че е давал дълго време на британците срещу Александър Усик

Дейвид Хей подлага на критика рефера Майкъл Грифин, че е оставил на Тайсън Фюри прекалено много време да се възвърне след провалянето си от Александър Усик.

Бившият WBA първенци в тежка категория има вяра, че Усик е трябвало да присъди победа в деветия рунд, откакто проливен дъжд от удари остави Фюри да бъде подпрян от въжетата. 35-годишният състезател се клатеше към кръга, преди Грифин да разгласи нокдаун и да стартира да брои.

Джипси Кинг победи броенето в края на рунда, само че вкуси загуба за първи път в професионалната си кариера в събота вечер, когато Усик усъвършенства върха си до 22-0 в обединяването на купите в тежка категория. Националът на Украйна завоюва с разграничено съдийско решение в Саудитска Арабия, откакто преодоля ранния напън от своя конкурент.

Хей допусна, че безспорният първенец е бил лишен от още по-славна победа в Близкия изток. Бившият войник ​​не беше впечатлен от времето, предоставено на Фюри от Грифин, с цел да се възвърне и счита, че това е било неприятен взор.

То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР