Дейвид Хей коментира предстоящия си сблъсък на 17 декември срещу

...
Дейвид Хей коментира предстоящия си сблъсък на 17 декември срещу
Коментари Харесай

Хей: Наслаждавам се на всеки свой ден в бокса, искам победа срещу Белю

Дейвид Хей разяснява идния си конфликт на 17 декември против Тони Белю.

През март Хей загуби от противника си в единадесетия рунд. Бившият международен първенец в две категории се кани да вземе сладостен реванш:

" Наистина се любувам на работата си със Салас, той е упражнявал доста от най-големите кубински боксьори - Ригондо, Феликс Савон - трикратния олимпийски първенец, Джоел Касамайор, Юрикорис Гамбоа. Всички най-технични бойци в света, които имат страхона пъргавина, обсег на ударите, многообразие на ударите.

Той е упражнявал тези деца от най-ранна възраст, тъй че той в действителност схваща от бокс. Наистина счита, че работата ми с него ме е трансформирала в най-хубавата версия на самия мен.

 Кубрат Пулев: Правят ми процедури като на Рафаел Надал
Кубрат: Правят ми процедури като на Надал

" Не виждам тенис, само че се веселя, че има българи, които подвигат духа на нацията "

Аз съм в действителност благополучен, към този момент започнах да организирам спаринг срещи. Краката ми се усещат добре, раменете ми, тялото ми - всичко се усеща добре. Всъщност обичам да вървя в залата всеки ден, да изучавам нови неща и да упражнявам наученото.

Не се усещам на 37. Чувствам се доста по-млад, усещам се пресен, усещам се по-добре, в сравнение с се усещам в продължение на доста години. Очаквам с неспокойствие да покажа на хората това на 17 декември ", съобщи Хей.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР