Дейвид Хей е новият мениджър на Дерек ЧисораДерек Чисора обяви

...
Дейвид Хей е новият мениджър на Дерек ЧисораДерек Чисора обяви
Коментари Харесай

Дейвид Хей е новият мениджър на Дерек Чисора

Дейвид Хей е новият управител на Дерек Чисора
Дерек Чисора разгласи за Sky Sports News, че един от съперниците му на професионалния боксов кръг Дейвид Хей е неговият нов управител. Хей нокаутира Чисора през 2012 година, само че е приел да помогне на своя дълготраен противник поради реванша с Дилиън Уайт на 22 декември.

,,Това е план. Проект, който изискваше доста време, с цел да взема дефинитивно решение “, съобщи Хей.,,Трябваше деликатно да помисля в действителност ли желая това да се случи. Дерек е доста тежък темперамент, не е елементарно да се работи с него. Но аз съм положително надъхан. Той към момента не е разкрил цялостния си капацитет. Представете си, в случай че се бие във върхова спортна форма. Представете си, в случай че видите на кръга човек, който в никакъв случай сте виждали преди. Той се нуждае от добре приготвена храна, отмора и един пълностоен подготвителен лагер. 9 или 10 седмици ще са изцяло задоволителни и ще видите нещо особено “, добави 38-годишният британец.

Неговият противник на кръга Чисора също приказва по отношение на идното съдействие сред двамата.,,Обядваме дружно и говорихме. Той не изглеждаше сигурен в това, че го желае, само че аз знаех, че той има интерес. След малко той ми сподели „ Нека го създадем! “, показа 34-годишният Чисора.

Британецът нокаутира в последния си пердах на кръга Карлос Такам през юли. Уайт от своя страна победи Джоузеф Паркър в същата вечер и договарянията за дуел с Чисора са налице още от дуела им през декември 2016 година, когато Уайт завоюва след съдийско решение. Хей си напомни по какъв начин е считал, че Чисора няма по какъв начин да бъде на топ равнище още веднъж.,,Мислех, че той няма какво да покаже повече. Но боят с Карлос Такам ме опроверга. Карлос е мой някогашен спаринг сътрудник и почтено казано, чаках да победи Чисора. Бях доста сюрпризиран от сърцатия дух, агресивността и волята на Дерек да завоюва този мач. След като видях това лице, аз трансформирах своето мнение за него “.

Чисора показа, че сега, в който Дейвид го е отписал, му е станал същински почитател. Той добави и за идната борба с Уайт.,,Ако той ме нокаутира в първия дуел, никой нямаше да приказва за възможен реванш. Но някои считат, че аз победих, други са за него, трети пък споделя, че дуелът е бил еднакъв. Сега, би трябвало изрично да има победител. Искам този мач-реванш и ще го създадем поради почитателите “, показа Чисора.

Неговият нов управител Хей счита, че Дерек е спечелил първия дуел с Дилиън и желае от Чисора нокаут в реванша с Уайт.,,Дерек може да шокира света и да стане кандидат за международната купа. Може ли да си визиите Дерек да нокаутира Дилиън? Наистина имам вяра, че в случай че е на 100% подготвен, безмилостен, в чудесна физическа форма и със стабилен тактически проект от неговия треньор Дон Чарлс Дерек ще победи с нокаут Дилиън “, приключи Хей. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР