Дейвид Духовни го върна към 90-те години в сутрешния епизод

...
Дейвид Духовни го върна към 90-те години в сутрешния епизод
Коментари Харесай

Дейвид Духовни шокира „The View“, след като разкри непристойния термин, който той определи за крал Чарлз III

Дейвид Духовни го върна към 90-те години в утринния епизод на The View, където показа шокиращия диалог, който в миналото е имал с крал Чарлз III.

Актьорът, който се отби да промотира новия си филм Reverse The Curse, беше посрещнат с гърмеж от предишното, когато The View сподели фотография на него и тогавашния принц, седнали един до различен на концерт през 1998 година

На изображението звездата от „ Досиетата Х “ и кралската персона се хилеят един до различен посред навалица. И се оказва, че Духовни е направил освен това от това да накара краля да се усмихне оня ден – той му е дал и скъп урок.

„ Бяхме на концерта на Prince’s Trust и имаше група, наречена All Saints “, изясни Духовни. „ Те имаха шлагер, наименуван „ Booty Call “ и Чарлз изглеждаше някак комплициран.

„ Той беше като „ позвъняване за плячка? “ и аз споделих „ Мога да ти го обясня, в случай че искаш “, спомня си той. „ Казах: „ Това е, когато мъж или жена се обади на различен мъж или жена – нормално късно през нощта – за просто да дойдат и да прека...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР